Rezervări online şi la Muzeul „Vasile Pogor” pentru Serile FILIT

Intrarea la foto_rezervaritoate evenimentele din cadrul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT), 26-30 octombrie 2016, este gratuită. Pentru cele 3 Seri FILIT, organizatorii apelează la sistemul rezervărilor online  în urma interesului mare manifestat de către public.

Serile FILIT au loc în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ (27 octombrie) și în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi (28 și 29 octombrie). Programul complet poate fi vizualizat aici.

Locurile sunt limitate, iar accesul în săli se poate face doar urmând regulile de siguranţă ale instituţiilor, iar FILIT pune la dispoziţia celor interesaţi trei modalităţi diferite de a obţine locuri.

Rezervările online sunt disponibile de astăzi pe site-ul FILIT, în secțiunea Program, chiar în descrierea evenimentului. Folosind formularele de rezervare puse la dispoziție pot fi rezervate cel mult patru locuri pe baza numelui, prenumelui, a e-mailului şi a unui număr de telefon. În urma verificării rezervării de către echipa festivalului, cei care au rezervat locuri online vor primi un e-mail de confirmare. Foarte important: pentru a avea acces la evenimente, titularul unei rezervări confirmate este invitat la Muzeul „Vasile Pogor” pentru a ridica tichetele aferente rezervărilor începând de marți, 18 octombrie, ora 10:00, până marți, 25 octombrie, ora 13:00.

Un număr limitat de invitaţii va fi disponibil direct la Muzeul „Vasile Pogor”, zilnic, in intervalul orar 10:00-17:00.

De asemenea, în seara evenimentului, un număr limitat de locuri last minute va fi disponibil cu 30 de minute înaintea evenimentelor.

2017-06-06T11:23:47+00:00